Bedrijven

De eerste investering in de ontwikkeling van nieuwe vakkrachten heeft de AB Vakschool al gedaan. Alleen daarmee zijn we er nog niet om het tekort aan vakkrachten in de GWW in te dammen. Hiervoor is commitment nodig van opdrachtgevers uit de sector die zich willen aansluiten als leerbedrijf en ervoor kiezen om nieuwe medewerkers van de AB Vakschool werk te bieden. Ondernemingen die willen bijdragen aan een bestendige toekomst van de sector GWW.  Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de instroom van verse vakkrachten weer gaat toenemen.

Uitvoerder Header
Wat bieden we

Uw voordelen op een rij

  • Zonder extra investering direct mee profiteren van de AB Vakschool kweekvijver
  • Mogelijkheid tot bijscholing eigen (vaste) medewerkers aan de AB Vakschool
  • Ook eigen geworven kandidaten zijn aan te bieden bij de AB Vakschool
  • Actief meewerken en -denken aan oplossingen voor arbeidsmarktvraagstukken in de GWW
  • Leerplekken zijn mee te nemen in aanbestedingen (SROI/EMVI)
X IVN 0802
X IVN 0839
Het doel

Wat willen we bereiken?

Met de AB Vakschool wil AB Vakwerk een positieve impuls geven aan de instroom van kwalitatief goede medewerkers binnen de sector GWW. Het leveren van medewerkers die voldoen aan de eisen van opdrachtgevers, zal het tekort aan vakkrachten op termijn helpen te verminderen. Dit komt de gehele sector ten goede. Met de AB Vakschool werft, selecteert én ontwikkelt AB Vakwerk talentvolle medewerkers die zich willen binden aan de sector GWW.  

Neem contact op

Werk met ons samen!

Wilt u helpen om de instroom van nieuwe vakkrachten een boost te geven én direct zelf ook nieuw talent aan het werk hebben? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. De toekomst begint nu!

Contactpersoon

Egbert Reidinga

We nemen contact op

Laat je gegevens achter

Wij nemen contact met je op

Wil je nou dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter via dit formulier en je hebt binnen één werkdag reactie!