Bedrijven

De AB Vakschool maakt zich sterk om het tekort aan vakkrachten in de GWW in te dammen. We werven en selecteren talent dat zich wil binden aan de sector GWW. Door een vakopleiding aan te bieden zorgen we voor gecertificeerde medewerkers.

Uitvoerder Header

Alleen is dat nog niet genoeg om de instroom van vakkrachten te laten toenemen. Er is ook commitment nodig van bedrijven uit de sector. Bedrijven die zich willen aansluiten als leerbedrijf en medewerkers die wij opleiden werk kunnen bieden. Zo dragen we met elkaar bij aan een bestendige toekomst van de sector GWW. 

Voordelen

Op een rij

  • Zonder extra investering meeprofiteren van de AB Vakschool-kweekvijver
  • Mogelijkheid tot bijscholing van eigen (vaste) medewerkers door onze AB Vakschool
  • Eigen geworven kandidaten aanbieden voor certificering door onze AB Vakschool
  • Actief meewerken en -denken aan oplossingen voor arbeidsmarktvraagstukken in de GWW
  • Leerplekken meenemen in aanbestedingen (SROI/EMVI)
X IVN 0802
X IVN 0839
Het doel

Wat willen we bereiken?

Met de AB Vakschool wil AB Vakwerk een positieve impuls geven aan de instroom van kwalitatief goede medewerkers binnen de sector GWW. Het leveren van medewerkers die voldoen aan de eisen van opdrachtgevers, zal het tekort aan vakkrachten op termijn helpen te verminderen. Dit komt de gehele sector ten goede. Met de AB Vakschool werft, selecteert én ontwikkelt AB Vakwerk talentvolle medewerkers die zich willen binden aan de sector GWW.  

Neem contact op

Werk met ons samen!

Wil je samen met de AB Vakschool de instroom van nieuwe vakkrachten een boost geven? En ook direct nieuw talent in jouw bedrijf aan het werk hebben? De toekomst begint nu! Bel ons via 088-7301860 of mail via info@abvakschool.nl.  

Ereidinga

Contactpersoon

Egbert Reidinga

We nemen contact op

Laat je gegevens achter

Wij nemen contact met je op

Deel jouw contactgegevens en je hebt binnen 1 werkdag reactie.