GWW leertrajecten

Op ons eigen oefenterrein in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland) leiden wij je in slechts drie weken op tot grondwerker. Je behaald hier drie certificaten; grondwerker, graven met de minikraan en graven zonder graafschade. Met deze basis kun je direct aan het werk bij één van onze klanten als grondwerker!

Wil je nog doorleren? Dat kan! Terwijl je aan het werk bent als grondwerker kunnen we je verder opleiden tot kraanmachinist, vakman GWW, uitvoerder of vakman Infra. Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo ga je betaald werken en leren!

Header V2
GWW
Grondwerker

Grondwerker

In slechts drie weken leer je de basis van het grondwerk. Daarna kun je direct aan de slag als grondwerker bij één van onze klanten!

GWW
Vakman GWW

Vakman GWW

In de opleiding tot vakman GWW leer je hoe je het voorbereidende werk oppakt, hoe je werktekeningen leest en je leert verschillende (graaf)machines te bedienen.

Hulp nodig?

Werk leertrajecten

Waarom een leertraject via de AB Vakschool?

Bij ons ga je direct aan de slag! Je leert in een korte periode de grondbeginselen van het werk in jouw sector. Zo kun je snel aan het werk bij één van onze opdrachtgevers als grondwerker. Hier krijg je direct een serieus salaris en ga je dus betaald werken en leren. Wij begeleiden je voortdurend in je ontwikkeling en regelen alles wat je nodig hebt in je werk en tijdens je leertraject.

X IVN 0810
3 weken praktijkervaring

Wat maakt ons anders?

  • Je leert de basis in slechts 3 weken
  • Je gaat vervolgens betaald werken en leren
  • Je krijgt alleen de noodzakelijk theorie
  • Geen vooropleiding of ervaring vereist
Wij staan voor je klaar!

Vragen over onze werk leertrajecten?

Zit je nog met vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste leertraject? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we er altijd uit!

We nemen contact op