Grondwerker

Wil graag graag aan de slag als grondwerker? Wij leiden je in drie weken op! Op ons eigen oefenterrein geven we jou alle ervaring en skills die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

Je gaat via ons aan de slag als grondwerker, maar we blijven met je in contact. Kom je tijdens je werk er achter dat je toch nog graag wilt doorleren tot bijvoorbeeld kraanmachinist? Dat kan nog steeds! Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Hieronder kun je lezen wat we je precies te bieden hebben en hoe de eerste drie weken er uitzien.

Grondwerker Header
Word grondwerker!

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je leert de beginselen van het grondwerk in slechts drie weken
  • Geslaagd? Dan ga je gegarandeerd aan het werk als grondwerker!
  • Je krijgt een salaris tussen de 1800 en 2200 euro per maand
  • Je houd altijd de mogelijkheid om door te leren

Volgende startdatum

ma 15 mrt 2021
Grou
X IVN 0800
In slechts drie weken

De grondbeginselen

Om te beginnen leren we je in slechts drie weken de basis van het grondwerk op ons eigen locatie in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Je krijgt daarnaast een vergoeding van 250 euro om al je kosten te dekken. Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je drie certificaten op zak; ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade’ en ‘grondwerker’. Heb je deze certificaten en ken je de basis van het grondwerk al? Top! Dan kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! 

Wil je meer informatie over deze 3 weken? Download dan onderstaande brochure.

Download | De basis in 3 weken
Coronamaatregelen

Online theorie en praktijk op 1,5 meter

In verband met COVID-19 wordt de theorieles, in de ochtend, momenteel online gegeven en kan dit thuis gevolgd worden. De praktijkles in de middag wordt gegeven op ons ruime buitenterrein, in tweetallen en op 1,5 meter. Op deze manier kan er veilig les gegeven worden.

Aan de slag

Aan het werk als grondwerker

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers in Friesland of Noord-Holland. Je krijgt een fulltime contract bij ons en direct een salaris dat ligt tussen de 1800  en 2200 euro per maand* Kom je er tijdens je werk als grondwerker achter dat je toch nog wilt doorgroeien tot kraanmachinist, vakman GWW of een ander functie? Dit kan wanneer jij maar wil! We blijven voortdurend met je in contact en kijken of we nog wat voor je kunnen betekenen. Behoefte aan een cursus of wil je ervaring opdoen? Wij regelen het kosteloos!

* De exacte hoogte van het salaris hangt af van je leeftijd en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

X IVN 0834
X IVN 0832
Toelatingseisen

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke gezondheid
  • Geen ervaring vereist
Aan het werk als grondwerker

Meld je aan voor dit traject!

Vul het formulier in om je aan te melden voor ons traject tot grondwerker. Wij nemen al binnen één werkdag contact met je op om alles in orde te maken, zodat je zo snel mogelijk kunt starten!

Aanmelden