Werk en leertraject kraanmachinist

Wil jij graag het vak van kraanmachinist leren, maar wel aan het werk blijven? Heb je geen zin in lange theoretische opleidingen, maar wil je direct de praktijk in? Wij geven jou in drie weken de ervaring en skills die je nodig hebt om direct aan het werk te kunnen als grondwerker in de GWW!

Terwijl je aan het werk bent als grondwerker kunnen we je verder opleiden tot kraanmachinist. Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo ga je betaald een vak leren! Hieronder kun je lezen wat we je precies te bieden hebben, hoe de eerste drie weken er uitzien en wat je daarna gaat doen.

Kraan Los (1)
Word kraanmachinist!

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je leert de beginselen van het grondwerk in slechts drie weken
  • Geslaagd? Dan ga je gegarandeerd aan het werk als grondwerker!
  • Je krijgt een salaris tussen de 1800 en 2200 euro per maand
  • Vervolgens kun je doorgroeien tot kraanmachinist

Volgende startdatum

ma 23 nov 2020
Grou
X IVN 0800
In slechts drie weken

De grondbeginselen

Om te beginnen leren we je in slechts drie weken de basis van het grondwerk op ons eigen locatie in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Je krijgt daarnaast een vergoeding van 250 euro om al je kosten te dekken. Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je drie certificaten op zak; ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade’ en ‘grondwerker’. Heb je deze certificaten en ken je de basis van het grondwerk al? Top! Dan kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! 

Wil je meer informatie over deze 3 weken? Download dan onderstaande brochure.

Download | De basis in 3 weken
Werk en leertraject

Kraanmachinist

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers in Friesland of Noord-Holland. Je krijgt direct een fulltime contract bij ons en een salaris dat ligt tussen de 1800 en 2200 euro per maand*. Vervolgens leiden wij je verder op tot volwaardig kraanmachinist. Wij zorgen dat je draaiuren maakt op de kraan en dat je kosteloos alle benodigde certificaten haalt. Dit werk en leertraject maken wij speciaal voor jou op maat. Je krijgt de benodigde theorie- en praktijkles wanneer jij eraan toe bent!

* De exacte hoogte van het salaris hangt af van je leeftijd en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

X IVN 0839
X IVN 0832
Toelatingseisen

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke gezondheid
  • Geen ervaring vereist
Aan het werk als kraanmachinist

Meld je aan voor dit werk leertraject!

Vul het formulier in om je aan te melden voor het werk leertraject tot kraanmachinist. Wij nemen al binnen één werkdag contact met je op om alles in orde te maken, zodat je zo snel mogelijk kunt starten!

Aanmelden