Groei door tot kraanmachinist

Wil je graag doorgroeien tot kraanmachinist terwijl je aan het werk bent? Heb je geen zin in lange theoretische opleidingen, maar wil je direct de praktijk in? In slecht 3 weken geven wij jou de skills die je nodig hebt om direct aan het werk te gaan als grondwerker.

Terwijl je aan het werk bent als grondwerker kun je doorgroeien tot kraanmachinist. Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo ga je betaald een vak leren! Hieronder kun je lezen wat we je precies te bieden hebben en hoe de eerste drie weken er uitzien.

Kraan Los (1)
Word kraanmachinist!

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je leert de beginselen van het grondwerk in slechts drie weken
  • Geslaagd? Dan ga je gegarandeerd aan het werk als grondwerker!
  • Je krijgt een salaris tussen de 1800 en 2200 euro per maand
  • Tijdens je werk als grondwerker, doorgroeien tot kraanmachinist
X IVN 0800
In slechts drie weken

De grondbeginselen

Om te beginnen leren we je in slechts drie weken de basis van het grondwerk op ons eigen locatie in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Je krijgt daarnaast een vergoeding van 250 euro om al je kosten te dekken. Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je drie certificaten op zak; ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade’ en ‘grondwerker’. Heb je deze certificaten en ken je de basis van het grondwerk al? Top! Dan kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! 

Wil je meer informatie over deze 3 weken? Download dan onderstaande brochure.

Download | De basis in 3 weken
Coronamaatregelen

Online theorie en praktijk op 1,5 meter

In verband met COVID-19 wordt de theorieles, in de ochtend, momenteel online gegeven en kan dit thuis gevolgd worden. De praktijkles in de middag wordt gegeven op ons ruime buitenterrein, in tweetallen en op 1,5 meter. Op deze manier kan er veilig les gegeven worden.

Al werkend doorgroeien

Kraanmachinist

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers in Friesland of Noord-Holland. Je krijgt direct een fulltime contract bij ons en een salaris dat ligt tussen de 1800 en 2200 euro per maand*. Je gaat in ieder geval een jaar aan de slag als grondwerker. Naast je werk kijken we welke mogelijkheden er zijn om te kunnen doorgroeien tot kraanmachinist. Alle certificaten en draaiuren die hier voor nodig zijn regelen wij kosteloos! Op deze manier kun je al werkende doorgroeien tot kraanmachinist.

* De exacte hoogte van het salaris hangt af van je leeftijd en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

X IVN 0839
X IVN 0832
Toelatingseisen

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke gezondheid
  • Geen ervaring vereist
Aan het werk als kraanmachinist

We nemen contact met je op!

Heb je nog vragen of wil je graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn om door te groeien? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en we nemen al binnen één werkdag contact met je op!

Aanmelden

Ids van der Plas

“Dit is écht wat ik wil!”

Deze Vakschool vind ik echt super. De opleiding wordt niet alleen ‘afgedraaid’, er wordt ook heel erg met je meegedacht en gekeken naar je kansen en mogelijkheden: een soort maatwerk, persoonlijke coaching. Dat is wel bijzonder. Heel anders dan een gewoon uitzendbureau. Ik heb het een aantal kennissen zelfs al aangeraden!’”

Bekijken
Abubakar Suma

"heb het erg naar mijn zin"

Abubakar had aanvankelijk een carrière in de horeca voor ogen, maar zag daar kortgeleden vanaf. Na het behalen van zijn mbo niveau 1 horecadiploma, stroomde hij door naar niveau 2. Vóór de coronacrisis had hij zelfs een bijbaan als chef-kok bij een zaak in zijn woonplaats. ,,Ik merkte dat ik te weinig uitdaging had op school. Mijn werk.....

Bekijken