Werk en leertraject vakman GWW

Wil jij graag het vak van vakman GWW leren, maar wel aan het werk blijven? Heb je geen zin in lange theoretische opleidingen, maar wil je direct de praktijk in? Wij geven jou in drie weken de ervaring en skills die je nodig hebt om direct aan het werk te kunnen als grondwerker in de GWW!

Terwijl je aan het werk bent als grondwerker kunnen we je verder opleiden tot vakman GWW. Wij betalen en regelen alle extra ervaring, kennis en certificaten die je hiervoor nodig hebt. Zo ga je betaald werken en leren! Hieronder kun je lezen wat we je precies te bieden hebben, hoe de eerste drie weken er uitzien en wat je daarna gaat doen.

Header V1
Word vakman GWW!

Hoe ziet het traject eruit?

  • Je leert de beginselen van het grondwerk in slechts drie weken
  • Geslaagd? Dan ga je gegarandeerd aan het werk als grondwerker!
  • Je krijgt een salaris tussen de 1800 en 2200 euro per maand
  • Vervolgens kun je doorgroeien tot vakman GWW
X IVN 0800
In slechts drie weken

De grondbeginselen

Om te beginnen leren we je in slechts drie weken de basis van het grondwerk op ons eigen locatie in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Je krijgt daarnaast een vergoeding van 250 euro om al je kosten te dekken. Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je drie certificaten op zak; ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade’ en ‘grondwerker’. Heb je deze certificaten en ken je de basis van het grondwerk al? Top! Dan kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! 

Wil je meer informatie over deze 3 weken? Download dan onderstaande brochure.

Download | De basis in 3 weken
Coronamaatregelen

Online theorie en praktijk op 1,5 meter

In verband met COVID-19 wordt de theorieles, in de ochtend, momenteel online gegeven en kan dit thuis gevolgd worden. De praktijkles in de middag wordt gegeven op ons ruime buitenterrein, in tweetallen en op 1,5 meter. Op deze manier kan er veilig les gegeven worden.

Werk en leertraject

Vakman GWW

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers in Friesland of Noord-Holland. Je krijgt een fulltime contract bij ons en direct een salaris dat ligt tussen de 1800  en 2200 euro per maand*. Vervolgens leiden we je verder op tot vakman GWW. Je leert onder andere hoe je al het voorbereidende werk oppakt, hoe je werktekeningen leest en je leert verschillende (graaf)machines te bedienen. Dit werk en leertraject maken we speciaal voor jou op maat. Je krijgt de benodigde theorie- en praktijkles wanneer jij eraan toe bent!

* De exacte hoogte van het salaris hangt af van je leeftijd en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

X IVN 0809
X IVN 0832
Toelatingseisen

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke gezondheid
  • Geen ervaring vereist
Aan het werk als vakman GWW

We nemen contact met je op!

Heb je nog vragen of zou je graag aan de slag willen met dit werk leertraject? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en we nemen al binnen één werkdag contact met je op!

 

Aanmelden

Ids van der Plas

“Dit is écht wat ik wil!”

Deze Vakschool vind ik echt super. De opleiding wordt niet alleen ‘afgedraaid’, er wordt ook heel erg met je meegedacht en gekeken naar je kansen en mogelijkheden: een soort maatwerk, persoonlijke coaching. Dat is wel bijzonder. Heel anders dan een gewoon uitzendbureau. Ik heb het een aantal kennissen zelfs al aangeraden!’”

Bekijken
Abubakar Suma

"heb het erg naar mijn zin"

Abubakar had aanvankelijk een carrière in de horeca voor ogen, maar zag daar kortgeleden vanaf. Na het behalen van zijn mbo niveau 1 horecadiploma, stroomde hij door naar niveau 2. Vóór de coronacrisis had hij zelfs een bijbaan als chef-kok bij een zaak in zijn woonplaats. ,,Ik merkte dat ik te weinig uitdaging had op school. Mijn werk.....

Bekijken