Onze vakopleidingen

Al onze vakopleidingen hebben dezelfde insteek, namelijk: maximaal praktijk, minimaal theorie. In slechts drie weken leer je de grondbeginselen in jouw sector om vervolgens direct aan de slag te kunnen bij één van onze klanten. Je krijgt dan direct een serieus salaris en ondertussen kun je doorleren. Oftewel, je gaat betaald werken en leren.

Op onze vakschool draait het om leren door te doen. Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen die wij momenteel aanbieden. Zit er iets voor je tussen? Reageer dan snel en kijk wanneer je kunt beginnen!

Header
GWW
Vakman GWW

Opleiding vakman GWW

Tijdens de opleiding tot vakman GWW leer je hoe je het voorbereidende werk oppakt, hoe je werktekeningen leest en je leert verschillende (graaf)machines te bedienen.

GWW
Vakman Infra

Opleiding vakman Infra

Kabels leggen, rioolconstructies plaatsen en omgaan met elektra. Dit zijn enkele vaardigheden die je gaat leren tijdens de opleiding tot vakman Infra.

GWW
Uitvoerder GWW

Opleiding uitvoerder GWW

Als uitvoerder GWW hou je je onder andere bezig met bestekken lezen, termijnstaten maken en projectbegeleiding. Dit en nog veel meer leer je allemaal tijdens deze opleiding.

GWW
Kraanmachinist

Opleiding kraanmachinist

Het goed kunnen bedienen van verschillende types kranen, het graven van sleuven voor kabels en rioleringen en veilig manoeuvreren over het werkterrein. Je leert het allemaal tijdens de opleiding tot kraanmachinist.

GWW
Grondwerker

Cursus grondwerker

In slechts drie weken leer je de basis van het grondwerk. Daarna kun je direct aan de slag als grondwerker bij één van onze klanten!

Hulp nodig?

Hulp nodig bij je keuze? Onze specialisten staan klaar om je te adviseren!

Leren in de praktijk

Waarom een vakopleiding via de AB Vakschool?

Bij ons ga je direct aan de slag! Je leert in een korte periode de grondbeginselen van het werk in jouw sector. Zo kun je snel aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Hier krijg je direct een serieus salaris en ga je dus betaald werken en leren. Wij begeleiden je voortdurend in je ontwikkeling en regelen alles wat je nodig hebt in je werk en tijdens je opleiding.

Verschil Ab Vakschool
De AB Vakschool is anders

Wat is het verschil met andere opleidingen?

  • Je gaat betaald werken en leren
  • Onze vakopleiding is geheel op maat gemaakt voor jou
  • Je krijgt alleen de noodzakelijk theorie
  • Geen vooropleiding of ervaring vereist
Wij staan voor je klaar!

Vragen over onze opleidingen?

Zit je nog met vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen komen we er altijd uit!

We nemen contact op