Opleiding vakman GWW

Wil jij graag vakman in de GWW worden, maar mis je de juiste ervaring en papieren? Krijg je niet de kans om het vak te leren bij een bedrijf en heb je geen zin in een langdurige opleiding met veel theorie? Dan is de AB Vakschool ideaal voor jou! Wij bieden jou de kans een opleiding te volgen tot vakman GWW. Wij geloven in leren in de praktijk! Je komt bij ons dan ook niet in de schoolbanken terecht, maar gaat direct aan de slag in het veld!

Header Vakman GWW
Word vakman GWW!

Wat krijg je tijdens de opleiding?

  • Je leert de beginselen van het grondwerk in slechts drie weken
  • Zelf in te delen opleiding die zich aanpast aan jou
  • Salaris tussen de 1800 en 2200 euro per maand
  • Fulltime contract voor drie maanden
  • Na goed gevolg al na drie maanden een vast contract
X IVN 0802
X IVN 0800
In slechts drie weken

De grondbeginselen

Om te beginnen leren we je in slechts drie weken de basis van het grondwerk op ons eigen locatie in Grou (Friesland) of Spierdijk (Noord-Holland). Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je de eerste kneepjes van het vak. Je krijgt daarnaast een vergoeding van 250 euro om al je kosten te dekken. Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je drie certificaten op zak; ‘graven met de minigraver’, ‘graven zonder graafschade’ en ‘grondwerker’. Heb je deze certificaten en ken je de basis van het grondwerk al? Top! Dan kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! 

Wil je meer informatie over deze 3 weken? Download dan onderstaande brochure.

Download | De basis in 3 weken
Aan de slag

Vakman GWW opleiding

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze opdrachtgevers in Friesland of Noord-Holland. Je krijgt een contract van drie maanden en direct een salaris dat ligt tussen de 1800  en 2200 euro per maand*. Vervolgens leiden we je verder op tot vakman GWW. Je leert onder andere hoe je al het voorbereidende werk oppakt, hoe je werktekeningen leest en je leert verschillende (graaf)machines te bedienen. Deze vakopleiding maken we speciaal voor jou op maat. Je krijgt de benodigde theorie- en praktijkles wanneer jij eraan toe bent! Lig je goed op koers na drie maanden en bevalt dat? Dan krijg je van ons een vast contract!

* De exacte hoogte van het salaris hangt af van je leeftijd en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

X IVN 0809
X IVN 0832
Toelatingseisen

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke gezondheid
  • Geen ervaring vereist
Aan het werk als vakman GWW

Meld je aan voor deze vakopleiding!

Vul het formulier in om je aan te melden voor onze opleiding tot vakman GWW. Wij nemen al binnen één werkdag contact met je op om alles in orde te maken, zodat je zo snel mogelijk kunt starten!

Aanmelden